Home Contact Us
Wat? Archief Kort nieuws Reportages


De Zytholoog

De Zytholoog is het tijdschrift van de vereniging. Alle biernieuws, nieuwe bieren, brouwerijbesprekingen en roddels over bier passeren de revue

Reeds verschenen:

Nummer 1
Nummer 2
Nummer 3
Nummer 4
Nummer 5
Nummer 6
Nummer 7
Nummer 8
Nummer 9
Nummer 10
Nummer 11
Nummer 12
Nummer 13
Nummer 14
Nummer 15
Nummer 16
Nummer 17
Nummer 18
Nummer 19
nummer 20

nummer 21
nummer 22
nummer 23
nummer 24
nummer 25
nummer 26
nummer 27
nummer 28
nummer 29
nummer 30
nummer 31
nummer 32
nummer 33
nummer 34
nummer 35
nummer 36

 

 
 

 

 

 

De Zytholoog

“De Zytholoog” is de naam van het ledentijdschrift, daarmee inspelend op de naam van de vereniging en nogmaals de klemtoon leggend op de gelijkwaardigheid van de Belgische biercultuur met de wijncultuur (oenologie) van andere landen.

De redactie staat onder de leiding van Marc Mertens, die sinds nr. 11 de onvolprezen Casimir Elsen opvolgt. De Zytholoog omvat uitgebreide artikels over bier, brouwerijen, bierboeken, bierevenementen, kortom, alles wat met bier en Belgisch bier in het bijzonder te maken heeft. De Zytholoog verschijnt momenteel enkel in het Nederlands. Indien er zich Waalse clubs aanbieden bij de confederatie, kan hier natuurlijk verandering in komen.

Een korte inhoud van de reeds verschenen nummers vindt u in het "archief" hier links. De artikels die iets te maken hebben met onze "Dossiers" en "Acties" zijn online te raadplegen voor zover de webmaster tijd heeft om ze online te zetten. Vanaf nummer 20 verschijnt De Zytholoog volledig in kleur.

Het tijdschrift is enkel bestemd voor de leden en vindt u niet in de krantenwinkel. Wilt u het tijdschrift ontvangen, dan dient u lid te worden van één van de lokale afdelingen. Hou in gedachte dat u naast het ontvangen van dit tijdschrift ook nog een bijdrage levert aan het behoud van de Belgische Biercultuur.

LET OP ! De artikels uit De Zytholoog"mogen zonder voorafgaande toestemming worden gepubliceerd of gereproduceerd op welke manier dan ook, mits bronvermelding, en bij publicatie op het internet een hyperlink naar www.zythos.be

 

 

Meer Bierplezier

 

ZBF - Kom eens kijken op het grootste bierfestival van België!
Zythos Bier Festival

Bezoek ons virtueel 
          biercafé, een plaats waar je gezellig kan keuvelen over bier 
          en andere onderwerpen.
Zythos Forum

 


Zythos steunt :

Bierebel.com

 

Home Contact

© Zythos VZW All Rights Reserved

Home Over Zythos De Zytholoog Agenda Acties Dossiers Het biercafe