De Zytholoog nummer 2

Coverfoto

De Binkenbrouwerij

Inhoud

  • blz.1 : Voorwoord
  • blz.2 : Nieuwe bieren
  • blz.20 : Bierquiz

Dossier Brouwerij

  • blz.3-4 : Op bezoek in de Binkenbrouwerij
  • blz.5 : De etiketten van Kerkom
  • blz.6-7 : Van Evariste Clerinx tot Mark Limet
  • blz.7 : 125 jaar brouwen in Kerkom
  • blz.8 : De extreme smaken van Kerkom
  • blz.9 : Nieuwe brouwerij: Brasserie du Braibant in Baisy-Thy
  • blz.10 : Nieuwe brouwerij: Microbrasserie Le Brasse-Temps in Bergen
  • blz.11 : Nieuwe brouwerij: Sint-Canarus: Brouwen onder de kerktoren
  • blz.12 : Alken-Maes investeert 1 miljoen euro in Mort Subite
  • blz.17 : Cantillon op de bio-toer

Bieren

  • blz.13 : Royal voor een jarige brouwer * De Duivel van Boon
  • blz.14 : Brasserie Grain d'Orge lanceert eigen bieren
  • blz.15 : Capsulekensgeuze
  • blz.20-21 : De dronkenput in Middelkerk

Zythos

  • blz.16 : Erik Vandeperre: een portret van onze nieuwe voorzitter
  • blz.17-18 : Activiteiten van lokale verenigingen
  • blz.19 : Te paard op OBP en Zythos: de bierproefcursus

Opinie

  • blz.21 : Over smaken moet men kunnen discussiëren
  • blz.24 : Tavernisering - Carnavalskater

Bier & Geschiedenis

      Recensies

      • blz.23 : Bier voor Dummies
      • blz.24 : Un'beer'ably Delicious

      Diverse / Kort

      • blz.22 : Bierevenementen tijdens de zomermaanden