Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

BREWbootcamp23 : optie theoretische basisprincipes van het bierbrouwen

Brouwen is leuk, maar brouwen is een vak! Tijdens deze dag gaan we in op alle belangrijke aspecten van het bierbrouwen. Komen aan bod: mout & mouten, gist & vergisting, hop & hoppen, water, apparatuur, brouwen, conditioneren, bottelen, bieranalyse. Doelpubliek: de nieuwsgierige bierliefhebber & hobbybrouwer & bierfirma! --- De theoretische dag is deel van de BREWbootcamp (do 8 -za 10 juni) maar kan evengoed AFZONDERLIJK gekozen worden. Wie wil kan ook achteraf bijboeken voor de andere 2 dagen (dag2: workshop bier brouwen; dag 3: low cost labotechnieken, bierrecept, sensory tasting (off flavors) en basisdegustatie). Laat je onderdompelen tijdens BREWed's 4°...

Lees hier verder

BREWbootcamp: 3-daagse voor bierliefhebber en hobbybrouwer

Brouwen is leuk, maar brouwen is een vak! Een 3-daagse bootcamp met brouwen van A tot Z voor de nieuwsgierige bierliefhebber & hobbybrouwer & bierfirma! Laat je onderdompelen tijdens BREWed's 4° editie in de authentieke familiebrouwerij Van Den Bossche (Herzele).

BREWbootcamp23: optie workshop bier brouwen

Brouwen is leuk, maar brouwen is een vak!Tijdens deze dag gaan we aan de slag in de microbrouwerij. Begeleiding: Peter Croonenberghs. Doelpubliek: de nieuwsgierige bierliefhebber & hobbybrouwer & bierfirma! De praktijkdag is deel van de BREWbootcamp (do 8 -za 10 juni) maar kan evengoed AFZONDERLIJK gekozen worden. Wie wil kan ook boeken voor de andere 2 losse dagen (dag1: theoretische basiskennis bier brouwen; dag 3: low cost labotechnieken, bierrecept, sensory tasting (off flavors) en basisdegustatie). Laat je onderdompelen tijdens BREWed's 4° editie in de authentieke familiebrouwerij Van Den Bossche (Herzele). Drank, ontbijt & lunch inbegrepen.

BREWbootcamp23: optie labotechnieken, bierrecept, sensory tasting & degustatie

Brouwen is leuk, maar brouwen is een vak! Tijdens deze dag gaan we voor het kweek-, analyse- & meetwerk in de microbrouwerij. We gaan aan de slag met low cost labotechnieken, bierrecept, sensory tasting (off flavors) en basisdegustatie. Begeleiding: Peter Croonenberghs. Doelpubliek: de nieuwsgierige bierliefhebber & hobbybrouwer & bierfirma! Deze praktijkdag is deel van de BREWbootcamp (do 8 -za 10 juni) maar kan evengoed AFZONDERLIJK gekozen worden. Wie wil kan ook boeken voor de andere 2 losse dagen (dag1: theoretische basiskennis bier brouwen; dag 2: workshop bier brouwen in de microbrouwerij). Laat je onderdompelen tijdens BREWed's 4° editie in de...

Lees hier verder

Objectieve Bier Academie Diest : Bier en whisky

't Molenhuis, Dorpsstraat 45, Molenstede (Diest)

We proeven 4 houtgerijpte bieren die gerust hebben op een whiskyvat, in combinatie met de corresponderende whisky.